PRESS/MEDIA

Median edustajien toivotaan olevan etukäteen yhteydessä kisojen tiedotusvastaavaan. Samassa yhteydessä sovitaan myös kentällä kuvaamisesta.

Tiedotusvastaava:         Mikael Finell, puh 050-3276773,  mickifinell@hotmail.com

Kisavieraita palvelemme nopealla tulospalveluksella. Mixed zone’ssa pääsette helposti haastattelemaan urheilijoita suoritusten jälkeen, tai ennen palkintojenjakoa. Press työskentelytiloja löydätte kisojen aikana pääkatsomon vieressä sijatsevassa vaunussa. Kisojen VIP palvelut ovat mediavieraiden käytettävissä.  

Kattava infopaketti ja kisojen ohjelman löydätte kotisivuilta  www.sm2019porvoo.fi

Press/mediavieraiden infopaketti on noudatettavissa urheilukentän VIP teltasta.  

Kolmen päivän urheilujuhlassa tulemme näkemään monta jännittävää kamppailua, ja toivottavasti runsaasti uusia ennätyksiä syntyvän. Kisat avataan virallisesti perjantaina 30.8 klo 13.00. Kisoihin osallistuu monta Suomen yleisurheilun tähtiurheilijaa, ja tulevaisuuden huippua. Yli 600 urheilijaa kamppailevat Porvoossa SM mitaleista, ja lajistartteja on kaiken kaikkiaan yli 1000.

Kisojen teemana on ”Ilolla Kohti Huippua”. Urheilussa menestyminen vaatii tänä päivänä syvällistä osaamista, kovaa työtä ja omistautumista. Uskomme, että yhdessä tekeminen, yleinen positiivinen asenne, kyky nauttia menestyksestä ja myös uskallus näyttää iloa ja tunteita ovat tärkeitä ominaisuuksia onnistumisessa. Tätä iloa toivomme nähtävän runsaasti myös Porvoon kisoissa.
 
Toivotamme Teidät tervetulleiksi Porvooseen